Mumin - Kometen kommer

Åldersgräns: S - Barntillåten

Längd: 74 min

Pris: 10€

Alla talar Svenska!

 

Allas älskade klassiker Mumin - Kometen kommer, kommer till biograferna i förnyad form!

En regnig kväll anländer Bisamråttan, som poserar som filosof, till den fridfulla idyllen i Mumindalen för att förutsäga katastrofen som kommer att drabba hela jorden. Plötsligt är sommaren inte som den brukade vara längre. Mumin, Sniff och Lilla My måste ut på ett svårt äventyr till toppen av observatorieberget för att ta reda på om världens undergång verkligen är på väg.

Att återvända till livet kräver ett aldrig tidigare skådat hjältemod från folket i Mumindalen. På vägen kommer du att möta spännande faror, men också naturliga underverk och otroliga skatter – och knyta ovärderliga nya vänskaper. Berättelsen innehåller även äventyraren Snusmumriken och den vise uppfinnaren Snorken och hans syster Snorkfröken.

Efter att ha återvänt hem till Mumindalen med starkare krafter har vännerna ännu bättre kunskaper för att skydda sig från tromber och kometer och rädda hela Muminfamiljen. Allt som behövs är uppfinningsrikedom, en anda av samhörighet och en vilja att hjälpa de behövande så att alla håller sig säkra från konstiga naturfenomen.
 

lördag 16.09.2023 - 14:00
söndag 17.09.2023 - 14:00
lördag 23.09.2023 - 14:00
söndag 24.09.2023 - 14:00