Hotelli Red & Green

Tervetuloa Närpiön keskustassa sijaitsevaan korkeatasoiseen hotelliimme - Meillä on 30 hyvin varustettua hotellihuonetta. 27 kahden hengen huonetta ja yksi yhden hengen huone. Kahdessa sviitissämme on olohuone, makuuhuone ja sauna.

Meiltä löytyy niin pienet tilat hallituksen kokoukselle tai viimeisimmällä tekniikalla varustettu kulttuurisali suurelle konferenssille.  

Yleinen sauna hotellivieraidemme käytettävissä. Auton voi pysäköidä maksutta aivan hotellin pihassa. Talvisin käytettävissä on lämpötolppa sekä autokatos.

 

Kotisivu: https://www.hotelredgreen.fi/

Kokoukset ja juhlat Frans Henrikson-salissa

Hotel Red & Green tarjoaa loistavan sijainnin, muuntautuvat ja laadukkaat tilat, maistuvat kokoustarjoilut, majoituksen sekä aktiviteetit. Oli sitten kyseessä kokous, strategiapäivät, konferenssi, näyttely, pikkujoulut, tyky-päivät tai oma tapahtumasi, johon tarvitset tilat ja herkut, me autamme sinua! Frans Henriksonsali taipuu tilaisuuteesi. Sali muuntuu auditoriosta tasalattia tilaksi tai vaikka kahdeksi eri tilaksi. Saman katon alla on hotelli, upea ravintola sekä taidehalli, jossa onnistuvat kokouskahvitukset sekä coctailtilaisuudet

 

PÄIVÄKOKOUS Alk. 45 € / hlö Sis. kokoustilan 4-8 h , lounaan sekä aamupäivän ja iltapäivän kokouskahvit. 

KAHVIKOKOUS Alk. 20 € / hlö Sis. kokoustilan 1-4 h sekä kokouskahvit.

 

Varaukset:

Cisse Grönholm

+ 358 (0)500362804

cisse@hotelredgreen.f